May 26, 2019, 7:02 AM

Даден съм ти за любов 

  Poetry » Love, Phylosophy
1065 0 0

 

Даден съм ти за любов -
първо цвете в нежна пролет,
твой небесен благослов
и жадуван дълго, светъл полет!


Даден съм ти за любов,
в танца вечен на душите
и изгарящ тъмнината зов,
с раждането на звездите!

 

Даден съм ти за любов!
 

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??