Даден съм ти за любов -
първо цвете в нежна пролет,
твой небесен благослов
и жадуван дълго, светъл полет!
Даден съм ти за любов,
в танца вечен на душите
и изгарящ тъмнината зов,
с раждането на звездите!
Даден съм ти за любов!
© Ангел Филипов Всички права запазени