5 ago 2011, 15:32

Далече е все още есента 

  Poesía » Otra
562 0 12

Ще те открия, лястовице бяла –

отмина бурята, небето просветля!

В сърцето ми – след радост накипяла –

надеждата за нов живот изгря!

 

Стрелни се като лъч, лети високо –

дъгата е отключила света,

просторите са ведри и дълбоки!

Далече е все още есента!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??