Aug 5, 2011, 3:32 PM

Далече е все още есента 

  Poetry » Other
560 0 12

Ще те открия, лястовице бяла –

отмина бурята, небето просветля!

В сърцето ми – след радост накипяла –

надеждата за нов живот изгря!

 

Стрелни се като лъч, лети високо –

дъгата е отключила света,

просторите са ведри и дълбоки!

Далече е все още есента!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??