Ще те открия, лястовице бяла –
отмина бурята, небето просветля!
В сърцето ми – след радост накипяла –
надеждата за нов живот изгря!
Стрелни се като лъч, лети високо –
дъгата е отключила света,
просторите са ведри и дълбоки!
Далече е все още есента!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени