Далече от мен
Съдбата неволно ни събра,
да си подаваме в трудните моменти ний ръка.
Разстоянието все така мрачно ни дели
и за нашия слънчев ден все вали.
Дните самотни искам да преживея
и нито за миг за теб да не спирам да копнея.
Слънцето за мен си ти -
черните облаци ти разгони.
Дъждовните ми сълзи, моля те, спри,
нежно ме прегърни и влюбено ме целуни.
© Радослав Янчев Todos los derechos reservados