10 февр. 2010 г., 12:49

Далече от мен 

  Поэзия » Любовная
673 0 0

           Далече от мен


Съдбата неволно  ни събра,

да си подаваме в трудните моменти ний ръка.

Разстоянието все така мрачно ни дели

 и за нашия слънчев ден все вали.

Дните самотни искам да преживея

и  нито за миг за теб да не спирам да копнея.

Слънцето за мен си ти -

черните  облаци ти разгони.

Дъждовните ми сълзи, моля те,  спри,

нежно ме прегърни и влюбено ме целуни.

© Радослав Янчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??