4 mar 2009, 19:54

Дали 

  Poesía
639 0 4
Усещам се отронен лист от вятъра,
политнал неочаквано надолу...
Когато се родих и се разлистих,
нима за тоя полет съм си мислила?
И падам бавно, сякаш безтегловно,
пред мен е много време за премисляне,
дали красих дървото си достойно,
за да ни срещне пролетта отново.

© Рот Блак Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??