Mar 4, 2009, 7:54 PM

Дали 

  Poetry
648 0 4
Усещам се отронен лист от вятъра,
политнал неочаквано надолу...
Когато се родих и се разлистих,
нима за тоя полет съм си мислила?
И падам бавно, сякаш безтегловно,
пред мен е много време за премисляне,
дали красих дървото си достойно,
за да ни срещне пролетта отново.

© Рот Блак All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??