12 nov 2004, 18:26

Дали? 

  Poesía
929 0 0
Родени сме да бъдем очаровани
от всичко,та дори и от смъртта
и нищо,че понякога отровени
се чувстваме от липсата на нежността.
Родени сме да бъдем подчинени
на сиви дни и вяла пустота
и нищо,че сме твърде притъпени
от липсата на ярка светлина.
Родени сме да бъдеме забравени
след първите ни глътки чистота
и нищо,че отдавна сме отдадени
на сляпа и ненужна грозота.
Родени сме да бъдем съчетани
със всякакви измислени неща
и нищо,че едните са отбрани
а други чака от години пролетта.
Родени сме да бъдеме еднакви
в всичко та дари и в смъртта
най-вече там,но в миговете кратки
ридаем от предсмъртната агония.

© Светлана Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??