18 ago 2008, 16:59

Дали 

  Poesía » De amor
755 0 22
 

Дали ще се познаем след години,

дали ще трепнат нашите сърца?!

Щастливи бяхме и непобедими,

но раздели ни черната съдба.

 

Дали ще имат втори шанс ръцете

да се докоснат пак като преди

и ще расте ли аленото цвете,

което посадихме от мечти?!

 

Дали ще надживеем празнотата

или ще тлеем вечно в пепелта?!

Ще можем ли да усмирим съдбата

и да си върнем част от пролетта?!

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??