Aug 18, 2008, 4:59 PM

Дали 

  Poetry » Love
750 0 22
 

Дали ще се познаем след години,

дали ще трепнат нашите сърца?!

Щастливи бяхме и непобедими,

но раздели ни черната съдба.

 

Дали ще имат втори шанс ръцете

да се докоснат пак като преди

и ще расте ли аленото цвете,

което посадихме от мечти?!

 

Дали ще надживеем празнотата

или ще тлеем вечно в пепелта?!

Ще можем ли да усмирим съдбата

и да си върнем част от пролетта?!

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??