29 abr 2008, 9:43

Дали е любов 

  Poesía » De amor
1642 0 5
Вървя бавно към дома,
стъпвам тихо по земята...
Пак пронизва ме студа,
а мисълта за теб прогаря сетивата...

Спирам се замислен в тишина...
С теб ли съм или не съм?!
В самота обвива ме нощта...
Виждам те дори насън!

Мигът е цяла вечност -
времето сега е спряло!
Любовта е като течност -
нещо във сърцето затрептяло...

Тихи стъпки във нощта
отекват в далечината...
Дали това е любовта...
или само моя е вината?!...

© Арам Вартанян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??