16 jun 2007, 15:38

Дали ще могат 

  Poesía
605 0 7
 
       Дали ще могат

Две сенки.
Изваяни от ален полумрак.
Докосват се.
И тръгват към нощта.
Да търсят.
Своя паралелен свят.
Убежище -
да приютят страстта.

Два пламъка -
един и същи огън,
рисуващ призраци върху стена
от скрит копнеж.
Два пламъка.
Дали сами ще могат?
Да разтопят
вселената от скреж...

© Елена Леонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??