Снощи изгоних мъж от моето легло...
Галя с ръка възглавницата до мен
и се питам: "Защо го направих?"
Дрехите му са навсякъде,
както и вещите...
Забравен часовник на масата.
Стрелките му щракат
second by second...
Тази сутрин се опитах да се изкъпя...
но ще се превърна в пяна
и ще се стичам водниста в канала.
Утре ще закусвам храната от вчера.
После ще сложа тъмни очила
и ще изляза...
надявайки се да не ме познаеш...
(И ти няма!)
Знам, очаква се да бъде гръмотевична буря...
Перфектно! Любовни песни по радиото
или филм с Мег Райън...
И аз, сама... Питайки се дали ще се върнеш.
© Александра Todos los derechos reservados
Целувки, Алекс!