Oct 9, 2010, 10:51 PM

Дали ще се върнеш? 

  Poetry » Love
680 0 8

Снощи изгоних мъж от моето легло...

Галя с ръка възглавницата до мен

и се питам: "Защо го направих?"

Дрехите му са навсякъде, 

както и вещите...

Забравен часовник на масата.

Стрелките му щракат 

second by second...

 

Тази сутрин се опитах да се изкъпя...

но ще се превърна в пяна

и ще се стичам водниста в канала.

 

Утре ще закусвам храната от вчера.

После ще сложа тъмни очила

и ще изляза...

надявайки се да не ме познаеш...

(И ти няма!)

 

Знам, очаква се да бъде гръмотевична буря...

Перфектно! Любовни песни по радиото

или филм с Мег Райън...

И аз, сама... Питайки се дали ще се върнеш.

© Александра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??