3 may 2007, 17:13

Дали ще трябва да те чакам 

  Poesía
747 0 0
Не знам дали ще те дочакам,

знаеш ли, не знам.

Уморено крача през просото на дните,

на чужди влакове се качвам,

на пусти гари слизам

и на парчета се разкъсвам,

а мислите ми се разпръсват.


Като неспокойната планета Икар,

във орбита не влязла още,

ту се опарвам, ту измръзвам

и чужди пътища пресичам.


А ти си още толкоз бяла

и недокосната от дните,

като единственото си начало,

незнам, дали ще трябва

да те чакам.


(c) Владимир Гюров

© Владимир Гюров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??