Боже, наказа ли ме,
или мен благослови
да срещна теб!
А мислех си,
животът е такъв за мен,
без капка пламък,
без искра, без чувство,
сив и свършен.
И после ти!
Донесе ми мечти,
искри, фантазия,
сълзи.
Сълзи за туй,
че бях пропуснала
без теб
света на чудесата,
магията,
изпълнила душата
и мисълта,
че нужен си
на Някого,
че има те,
заради Нещо,
че можеш още
да получиш
и дадеш
любов!
© Мартина Todos los derechos reservados