16.11.2008 г., 21:41 ч.

Дали си благослов? 

  Поезия » Любовна
480 0 3

Боже, наказа ли ме,

или мен благослови

да срещна теб!

А мислех си,

животът е такъв за мен,

без капка пламък,

без искра, без чувство,

сив и свършен.

И после ти!

Донесе ми мечти,

искри, фантазия,

сълзи.

Сълзи за туй,

че бях пропуснала

без теб

света на чудесата,

магията,

изпълнила душата

и мисълта,

че нужен си

на Някого,

че има те,

заради Нещо,

че можеш още

да получиш

и дадеш

любов!

 

 

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??