Две малки свещи
и отблясъците на Луната
достатъчни за ролята
на светлината
на ложето обгърнато
в милувка от коприна
гола като истина
Тицианова картина
ухаеща на амбра
с харизма на богиня
изящна като амфора
фантазия на мъж
една жена преследвана
от своите желания
съвременна Даная
копнееща за дъжд.
Себе си намирам
и бавно приближавам
ръката си протягам
и нежно я докосвам
потръпваща е цяла
настръхнала и бяла
в очакване на близост
и следващо докосване.
Две души обречени
над ложето витаят
две тела красиви
взаимно се желаят.
Много откровеност
излъчва голотата
но и непристъпност
прикриваща душата.
За останалото...
знае само светлината
от двете малки свещи
и отблясъците на Луната!
© Петър Койчев Todos los derechos reservados
любовта е красота!
поздрав!