...и искам-
не искам, ще тръгна най-сетне.
Готов е Всемира и мен да приеме.
В душата
ми мъжка денят ще ѝ светне –
свободна нагоре тя път ще поеме.
Живеем
от древност на тази планета,
където железен за нас е закона.
Когато
душата ми бъде отнета,
дано се превърна в домашна икона.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Желая ти ползотворен ден!