Земя уханна сътворих.
С плътта си.
От сЪлзите ми
се разля морето.
Съня си разтопих
на бели облаци.
Раздадох си дъха.
На ветровете.
В очите си
дъжда родих.
Косите си отрязах.
И раздиплих за небе.
Дъгата нарисувах.
Със зеници.
Създадох свят. За тебе.
Върху моите криле.
© Дора Павлова Todos los derechos reservados
Върху моите криле."
!!!*