29 июл. 2008 г., 15:57

***(дар) 

  Поэзия » Любовная
683 0 33

 

Земя уханна сътворих. 
С плътта си.
От сЪлзите ми
се разля морето.
Съня си разтопих
на бели облаци.
Раздадох си дъха.
На ветровете. 
В очите си
дъжда родих.
Косите си отрязах. 
И раздиплих за небе.
Дъгата нарисувах.
Със зеници.

Създадох свят. За тебе. 
Върху моите криле.


© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??