Jul 29, 2008, 3:57 PM

***(дар) 

  Poetry » Love
686 0 33

 

Земя уханна сътворих. 
С плътта си.
От сЪлзите ми
се разля морето.
Съня си разтопих
на бели облаци.
Раздадох си дъха.
На ветровете. 
В очите си
дъжда родих.
Косите си отрязах. 
И раздиплих за небе.
Дъгата нарисувах.
Със зеници.

Създадох свят. За тебе. 
Върху моите криле.


© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??