Дар от природата
Очите ù - искрящи бисери, сапфирни,
от мен безкрай жадувани и всеобширни!
Косата ù - лешникова градина, ухаеща,
да я вдишам силно с въздишка нуждаеща!
Устните ù - сочни вишни, неоткъснати,
да ги вкуся страстно, в моите пропуснати!
Ръцете ù - крехки клонки, брезови,
да ги сключа нежно в мъжки окови!
Раменете ù - изваяни камъни, гладки,
да ги обгърна страстно в ласките сладки!
Бедрата ù - шоколадови бадеми, заоблени,
да ги погаля меко с мъжките длани огнени!
Нозете ù - прохладна мента, ароматна,
да ги докосна леко, чрез целувка благодатна!
Мисълта ù - бурна музика, сияйна,
да я засвиря с мойта мисъл всеотдайна!
Сърцето ù - забързан ритъм, вълнуващ,
да го спечеля вечно по начин бленуващ!
Душата ù - пулсираща поезия, естествена,
ЖЕНАТА дар е от природата божествена!
© Манипулирам Todos los derechos reservados