22.08.2013 г., 14:31 ч.

Дар от природата 

  Поезия » Еротична
743 0 5

Дар от природата

 

Очите ù -  искрящи бисери, сапфирни,

от мен безкрай жадувани и всеобширни!


Косата ù - лешникова градина, ухаеща,

да я вдишам силно с въздишка нуждаеща!

   

Устните ù - сочни вишни, неоткъснати,

да ги вкуся страстно, в моите пропуснати!


Ръцете ù -  крехки  клонки, брезови,

да ги сключа нежно в мъжки окови!


Раменете ù -  изваяни камъни, гладки,

да ги обгърна страстно в ласките сладки!


Бедрата ù -  шоколадови бадеми, заоблени,

да ги погаля меко с мъжките длани огнени!


Нозете ù -  прохладна мента, ароматна,

да ги докосна леко, чрез целувка благодатна!


Мисълта ù -  бурна  музика, сияйна,

да я засвиря с мойта мисъл всеотдайна!


Сърцето ù - забързан ритъм, вълнуващ,

да го спечеля вечно по начин бленуващ!


Душата ù - пулсираща поезия, естествена,

ЖЕНАТА дар е от природата божествена!

 

 

© Манипулирам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??