Напълни ми сърцето с обич,
от онази, която не свършва.
Напълни ми сърцето с нежност,
от онази, която трепти.
Напълни ми сърцето с вяра,
от онази, която не гасне.
Дари ми от твоята зеница,
за да виждам по - влюбен
света.
Да политне Душата ми - птица
окрилена от твоите
слова.
© Хари Спасов Todos los derechos reservados