30 jul 2010, 9:28

Дарове 

  Poesía
645 0 12

Любов Приятелство Доверие

Стоят в предверие...

И чакат прием от сърцето господар

За него носят дар

Завивка от небето звездно

Постеля морната земя

Късче от  безкрайна синева

Пробуждащ слънчев лъч

Смях и птичи глъч

Любов в очите галещи

Приятелство в радост и в сълзи парещи

Разказват ни поверие

Как всичко ставало с Доверие...

Двери тежки сърце отвори

Благи дари приеми

Цяла за да е душата

Потопи я в светлината

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??