19 may 2020, 18:47

Даровете на Любовта 

  Poesía » De amor
709 3 6

Какво ни дава Любовта?
Дори въпросът е излишен! 
Без нея има лед в кръвта 
и този свят изглежда свършен!

Какво ли дава? Ми попитай
сърцето си, то нека каже!
На отговор мой не разчитай! 
Такъв единствено то може
да ти даде на тебе сам!

А аз, аз своето попитах, 
а то небе показа там -
видях го... и към него литнах!

19.05.2020.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Тъгата ме наметна с черен плащ,
прогони звуците на пеещите птици,
остави самотата за мой страж,
иззида ми невидима тъмница,
целуна ме със кървава уста ...
  569 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??