19.05.2020 г., 18:47 ч.

Даровете на Любовта 

  Поезия » Любовна
711 3 6

Какво ни дава Любовта?
Дори въпросът е излишен! 
Без нея има лед в кръвта 
и този свят изглежда свършен!

Какво ли дава? Ми попитай
сърцето си, то нека каже!
На отговор мой не разчитай! 
Такъв единствено то може
да ти даде на тебе сам!

А аз, аз своето попитах, 
а то небе показа там -
видях го... и към него литнах!

19.05.2020.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Тъгата ме наметна с черен плащ,
прогони звуците на пеещите птици,
остави самотата за мой страж,
иззида ми невидима тъмница,
целуна ме със кървава уста ...
  571 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??