7 may 2007, 16:46

*** 

  Poesía
712 0 10

Любими мой, където и да си сега,
аз чакам те и знам, че ти ще дойдеш,
че няма пречки... няма сила във света,
която да надвие Любовта...

Когато видя те, ще те позная
и на съмнението място не ще дам -
в сърцето си аз вечно съм те носила...
и твоят образ има място там.

И цялото ми същество ще затанцува,
и ще запее моята душа...
Аз все за тебе мисля и бленувам -
усещаш го, аз вярвам във това!

© Гергина Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??