9 dic 2017, 19:19

... 

  Poesía » Odas y poemas, Otra
1156 3 5

Мисълта за теб разяжда бавно
моя мир - безчувствен полумрак,
осъмнах без крила в морето тайно
от спомени за девствения бряг.

Вълните тежки галят жадна плът, 
но под нея рози вехнат тихо, 
сълзѝ умират за пореден път
на самотата в адското море велико. 

© Elizabeth Draxler Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??