9.12.2017 г., 19:19 ч.

... 

  Поезия » Оди и поеми, Друга
1149 3 5

Мисълта за теб разяжда бавно
моя мир - безчувствен полумрак,
осъмнах без крила в морето тайно
от спомени за девствения бряг.

Вълните тежки галят жадна плът, 
но под нея рози вехнат тихо, 
сълзѝ умират за пореден път
на самотата в адското море велико. 

© Elizabeth Draxler Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??