Dec 9, 2017, 7:19 PM

... 

  Poetry » Odys and poems, Other
1148 3 5

Мисълта за теб разяжда бавно
моя мир - безчувствен полумрак,
осъмнах без крила в морето тайно
от спомени за девствения бряг.

Вълните тежки галят жадна плът, 
но под нея рози вехнат тихо, 
сълзѝ умират за пореден път
на самотата в адското море велико. 

© Elizabeth Draxler All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??