10 ago 2007, 9:36

* * * 

  Poesía
668 0 0
Ограби ме с изстиналите си ръце,
но не тръгвай още... остани
Виж, цветя растат в леглото,
а кръвта по чаршафите ми е още топла.
Прокълнатата ми утроба ражда студ,
а девственото ми съзнание - отрова.
Не питай дали майките скърбят за мъртвородените си деца...

© Магдалена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??