Aug 10, 2007, 9:36 AM

* * * 

  Poetry
653 0 0
Ограби ме с изстиналите си ръце,
но не тръгвай още... остани
Виж, цветя растат в леглото,
а кръвта по чаршафите ми е още топла.
Прокълнатата ми утроба ражда студ,
а девственото ми съзнание - отрова.
Не питай дали майките скърбят за мъртвородените си деца...

© Магдалена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??