10 авг. 2007 г., 09:36

* * * 

  Поэзия
669 0 0
Ограби ме с изстиналите си ръце,
но не тръгвай още... остани
Виж, цветя растат в леглото,
а кръвта по чаршафите ми е още топла.
Прокълнатата ми утроба ражда студ,
а девственото ми съзнание - отрова.
Не питай дали майките скърбят за мъртвородените си деца...

© Магдалена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??