18 may 2006, 21:05

Деца 

  Poesía
612 0 2
Някак си ще се опитам
да не гледам тази снимка.
Някак си ще се опитам
да забравя тази песен.
Може би след време ще успея
чужда обич да завладея.
Може би след време ще заплача,
но не от болка, а със щастливи сълзи.
А, някога сигурно ще те потърся,
из спомените от сега,
а някога сигурно ще търся
образа ти в паметта.
И с побелели коси
някога ще си спомням
младежкото ти лице,
в тебе отново ще се влюбя
дори грях да е това,
че в дете ще се влюбя,
дете, каквото си сега.

© Надя Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??