1 jun 2023, 16:11

Деца 

  Poesía » Para niños
200 0 2

Те са слънчеви цветя,
в ясни ярки небеса,
радост, смях, игра без край,
те света превръщат в рай.

 

Светли искрени души,
в тях доброто все тупти,
те са нашите звезди,
смисълът на дните ни.

© Мария Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??