1.06.2023 г., 16:11 ч.

Деца 

  Поезия » За деца
190 0 2

Те са слънчеви цветя,
в ясни ярки небеса,
радост, смях, игра без край,
те света превръщат в рай.

 

Светли искрени души,
в тях доброто все тупти,
те са нашите звезди,
смисълът на дните ни.

© Мария Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??