Jun 1, 2023, 4:11 PM

Деца 

  Poetry » For kids
272 0 2

Те са слънчеви цветя,
в ясни ярки небеса,
радост, смях, игра без край,
те света превръщат в рай.

 

Светли искрени души,
в тях доброто все тупти,
те са нашите звезди,
смисълът на дните ни.

© Мария Митева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??