Едното ми се сля със вечността,
а другото до мен заспива,
едното е отронена сълза,
а другото е приказка красива.
Едното ми израства ден след ден,
а другото ме гледа от стената,
едното е немирното врабче,
а другото - на ангела сестрата.
Едното ми говори със очи,
а другото с компютъра говори,
едното доброта ми подари,
а другото ме учи да се боря.
© Даниела Атанасова Todos los derechos reservados