14 ago 2007, 16:11

Декември 

  Poesía
891 2 1

Декември, сняг, мечти...
времето, в което
ще се правим на добри.
Фалшиви усмивки,
красиви лъжи, мозайка
от чувства, пресъхнали сълзи.
Мисли, думи скрити...
и щом дойде пролетта,
ще бъде разкрита
отново същноста ни зла.
Но сега е декември,
нека не мислим за това,
времето, в което се
комерсиализира радоста.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??