14.08.2007 г., 16:11 ч.

Декември 

  Поезия
892 2 1

Декември, сняг, мечти...
времето, в което
ще се правим на добри.
Фалшиви усмивки,
красиви лъжи, мозайка
от чувства, пресъхнали сълзи.
Мисли, думи скрити...
и щом дойде пролетта,
ще бъде разкрита
отново същноста ни зла.
Но сега е декември,
нека не мислим за това,
времето, в което се
комерсиализира радоста.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??