5 ago 2023, 13:22  

Поуката от случая в Стара Загора! 

  Poesía » Otra
263 0 0

Много хора маската си слагат,

истинските си цели прикриват!

Как хората да ги разпознават,

как истината те да разкриват!?

 

Хора, на думите им не вярвайте,

всичко внимателно обмислете!

Информация за вас не давайте,

от "приятели" също се пазете!

 

Разумът е тази сила голяма,

която от зло ще спаси човека!

Мислете, за да нямате драма -

и ще видите правата пътека!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??