5.08.2023 г., 13:22 ч.  

Поуката от случая в Стара Загора! 

  Поезия » Друга
261 0 0

Много хора маската си слагат,

истинските си цели прикриват!

Как хората да ги разпознават,

как истината те да разкриват!?

 

Хора, на думите им не вярвайте,

всичко внимателно обмислете!

Информация за вас не давайте,

от "приятели" също се пазете!

 

Разумът е тази сила голяма,

която от зло ще спаси човека!

Мислете, за да нямате драма -

и ще видите правата пътека!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??