5 авг. 2023 г., 13:22  

Поуката от случая в Стара Загора! 

  Поэзия » Другая
262 0 0

Много хора маската си слагат,

истинските си цели прикриват!

Как хората да ги разпознават,

как истината те да разкриват!?

 

Хора, на думите им не вярвайте,

всичко внимателно обмислете!

Информация за вас не давайте,

от "приятели" също се пазете!

 

Разумът е тази сила голяма,

която от зло ще спаси човека!

Мислете, за да нямате драма -

и ще видите правата пътека!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??