15 mar 2013, 21:23

Делници 

  Poesía
508 0 2

Пак идват тези прашни делници,

със хора, уморени от съдбата си,

със тези грешни понеделници,

очаквани от снощи.

 

И пак съм тук - една издънка,

във настоящето присадена,

със чувства, разпилени някъде,

зарити под земята.

 

Поела бих по магистралите -

на стоп да спирам мойто щастие,

но стига - от понеделник ще обичам зрящите.

 

Пак идват тези прашни делници,

събрали толкова човешки истини,

със тези грешни понеделници,

останали без име.

© Йорданка Пешлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??