8 dic 2022, 8:09

Ден 

  Poesía » Otra
270 3 2

Кратко е утрото бледо -

призрак от миг уязвим.

Вик и последвало ехо. 

 

Огън. Пепел и дим.

 

Там зад всичко невзето

странно наднича душа,

после съвсем непревзето

слънце за кратко е тя .

И се усмихва ранима

полъх от свежест на сняг.

Чувства, че пак е значима.

 

Пристан за лодки. И бряг.

 

Чувства със цялото всичко,

пулс от бяг ускорен

някак съвсем нетипично

тя ще е утрешен ден.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Анелия Тушкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??