14 oct. 2021 23:24

Ден последен 

  Poesía » De amor
133 0 5

© Йордан Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Кой пък му фрасна тая ниска оценка? Ай от мене 5*, да му оправя малко рейтинга.
    Забавно е!
  • ДяволЪ цял ден ми прави сечено Ириноооуу, че не мога да вляза да коментирам. Да си изцвъкам някъде мнението. Компютъра ми иска актуализация след актуализация. 2ч. едната, после следва нова. Таман свършва новата Микромекия пуснал още, по-нова. Не мога и на пауза да го сложа за 7 дни, щото докато се актуализирва третата, Микромекия ми предлага четвърта, още по-нова... ей тъй, нон-стоп. Айде, гушвам се в небитието за предпоследната актуализация. Инак забива, като магаре на баир.
  • Когато се оставят негативните коментари, Димо, всеки си е дошъл с мисленето. И се е изложил според възможностите си. Когато се трият, лъсва само това, на автора.

    Нелош рап е горе. За който си пада по това. Даже и смях има.
  • И един съвет - оставяй критичните коментари. Така ще се вижда ограниченото мислене на коментаторите. Трябва да има и критики, тъпо е само похвали. Всеки има право на мнение.
  • Не си падам по рап, хип-хоп и т.н. Но ако изключим правописните грешки, стихотворението си е супер. Много точно и разбрано - за мен. Казал е същото което и другите тука казват в любовните си излияния. Просто го е казал по различен начин - нетипичен за клишираното мислене от което не можете да излезете. Оправи си правописа. Другото е много точно. Браво!
Propuestas
: ??:??